24 Haziran 2011 Cuma

Fakirleri Koruma Derneği Tam Olarak Ne İş Yapar?

Fakirleri Koruma Derneği Tam Olarak Ne İş Yapar?

B'nai B'rith Ibranice'de 'Ahit'in Çocuklari' anlamina gelir. Sadece Yahudilerin üye olabildigi dünyanin en etkili siyonist teskilatidir. 1843'te 12 Alman Yahudisi tarafindan New York'ta resmilestirilen bu örgütün temel amaci, siyonizmin dünya çapindaki menfaatlerini saglamaktir.

B'nai B'rith 1938'de, dört önemli Yahudi organizasyonunun taktiklerini, savunma planlarini hazirlayan Genel Yahudi Kurultayini olusturdu. Daha sonraki faaliyetlerini çogaltan örgüt, B'nai B'rith Dergisi, Aylik Ulusal Yahudi Dergisi, B'nai B'rith Haberleri gibi yayinlarla tüm ülkelerde siyonizm propagandasi yapmaya basladi. Yahudi gençler için dinsel ve irkçi egitim yapan merkezler meydana getirdi. Bunlardan en önemlisi olan 'Aleph Zadik Aleph' adli teskilat vasitasiyla 13-21 yas gruplarina siyonizm düsüncesini empoze etti. B'nai B'rith üyeleri sadece kendilerinin girebildigi 'loca' adini verdikleri yerlerde toplanirlar. Ayni masonlarda oldugu gibi önemli kararlar loca baskanlarinin bir araya geldigi ' Süprem Konsey' toplantilarinda alinir.

B'nai B'rith, Masonluk ve Bilderberg Grup gibi siyonist teskilatlarin beynidir. Bunlarla isbirligi içinde dünya siyaseti ve ekonomisini yönlendiren kritik kararlar alir. Tüm Yahudi organizasyonlari B'nai B'rith'e baglidir. Böylece örgüt bütün Yahudilerin ve özellikle Israil'in çalismalarindan ve karsilastiklari problemlerden aninda haberdar olur.Britannica Ansiklopedisi B'nai B'rith konusunda sunlari yaziyor:

'B'nai B'rith, Birlesmis Milletler'de yer alan çok sayida üyesiyle Yahudi organizasyonlarinin koordine edildigi bir merkez olarak bilinir. Israil'in menfaatleri ve yahudilerin genel meselelerinin halli için ülke liderleriyle iletisim kurar.'

Nitekim II.Dünya Savasi sirasinda organizasyon baskani Henry Mosky, 1942 'de Alman Yahudisi Nahum Goldman, Israil Cumhurbaskani Weizman ve siyonist lider Wise ile gizli paln yaptilar ve Amerika'nin siyonizmi açik desteklemesi kararini aldilar. (Edward Tiunan, The Lobby, sf.23)

Ayni zamanda Birlesmis Milletler'de en önemli noktalarda bulunan üyeleri sayesinde uluslararasi kararlari istedigi sekilde yönlendirir, Iletisim kurulan bu liderlerin kimler oldugunu tahmin etmek güç degil. Tüm ülkelerde kolu olan B'nai B'rith her siyonist örgüt gibi onu sevimli gösterecek, faaliyetlerine paravan teskil edecek hizmet ve yardim çalismalari yapar. Türkiye'deki B'nai B'rith teskilatinin adi da 'FAKIRLERI KORUMA DERNEGI'dir. Bütün üyeleri Yahudi olan dernege Yahudi cemaatinin sadece en seçkinleri kabul edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...