24 Ocak 2012 Salı

NASA'nın Mars'ta çektiği fotoğrafta insan mı var?

NASA'nın Mars'ta çektiği fotoğrafta insan mı var?

Uzay aracının Mars'tan geçtiği şaşırtıcı fotoğrafta, sanki öylesine dolaşan çıplak yaratık, bir tepeceğe tırmanmış ve oturuyormuş gibi görülüyor. Sipirit'in geçtiği fotoğrafları 4 yıldır en ince ayrıntısına kadar inceleyen uzmanlar, fotoğraflardan birisinde küçük yeşil bir "yaratık"ın olduğunu farketti. Görüntüde insan fizyonomisini de andıran "yaratık", dağlık alanda yürüyüp, tepciklerden birisindeki kayanın üzerine oturmuş gibi görünüyor. Gayet rahatmış gibi bir pozisyonda kameralara görüntüsü yasıyan "yaratık"ın kolu, iki ayağından birisinin üzerindeymiş gibi algılanıyor. 





NASA'nın Mars'ta çektiği fotoğrafta insan mı var?

Mars'ta İnsan Fotoğrafı İddiası

Mars'a gönderilen keşif aracının geçtiği görüntülerde çıplak bir yaratığın görüldüğü iddia edildi. İddiaya göre Mars'ta çıplak bir "yaratığın" gezindiğini gören uzmanlar şok oldu.

Geçilen fotoğrafları uzun süredir inceleyen uzmanlar, sanki yürüyormuş ya da bir tepeciğe oturmuş gibi görülen bir "yaratık" tespit etti. 



NASA'nın Mars'ta çektiği fotoğrafta insan mı var?
RESMİN BÜYÜK ORJİNALİNİ İNDİRMEK İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ

http://www.nasa.gov/mission_pages/mer/images/sol1369a-F-20080102.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...