29 Haziran 2012 Cuma

Artin Agopyan neden Abdullah Öc-alan oldu? PKK bir Ermeni terör hareketidir. APO denilen bu hain kimden neyin öcünü alıyor?

Artin Agopyan neden Abdullah Öc-alan oldu? PKK bir Ermeni terör hareketidir.
APO denilen bu hain kimden neyin öcünü alıyor?

Bebek katilinin Gerçek adı Artin Agopyan.
Abdullah Öcalan'ın babası Ermenidir. Amarlı Köyü, eski bir Ermeni yerleşim birimidir. Abdullah Öcalan'ın aile içindeki asıl adı "Artin Agopyan" dır. Ayrıca APO, Kürtçe de bilmiyor.Yargılandığı mahkeme salonunda PKK'nın öldürdüğü Kürt bir çocuğun babası Öcalana herkesin gözü ve kulağı önünde mahkeme salonunda Kürtçe sorular sordu ve APO Kürtçe bilmediğinden sorulara cevap veremeyip aptalca baktı...

Buna çok sinirlenen oğlu öldürülen Kürt vatandaşımız Öcalan'a bağırdı isyan etti.
Onun suratına Kürt olmadığını Ermeni olduğunu haykırarak söyledi.
PKK'nın Komutan düzeyinde olanları Ermeni, dağda ölen ayak takımı kandırılmış Kürt'tür...



Artin Agopyan neden Abdullah Öc-alan oldu? PKK bir Ermeni terör hareketidir

APO'da bir damla Kürt kanı yoktur. Bir kelime Kürtçe bilmez. MİT elemanıdır.



Terörist leşleri bakın nasıl gömülmüş?


Terörist leşleri bakın nasıl gömülmüş?

İslam karşıtlığı bilinen PKK'lı teröristlerin cesetlerinin mezarlıklarda, Müslümanlardan farklı bir yönde gömüldüğü ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK'nın İslam karşıtlığı biliniyor. Aralarındaki İslam dinine mensup militanlarına orucu, namazı yasaklayıp, onları Zerdüştlük dinine yönlendiren örgüt, son olarak İsveç'te, ateşe tapılan Zerdüştlük Tapınağı açmıştı.

Şimdi de PKK'lı teröristlerin cesetlerinin mezarlıklarda, Müslümanlardan farklı bir yönde gömüldüğü ortaya çıktı. Akit'in ulaştığı bir fotoğraf, bu şok gerçeği tüm çıplaklığı ile ortaya koyuyor. Fotoğraf, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Mezarlığa ait. PKK'lı teröristlere ait mezarlıktaki iki mezarın yönü diğerlerinden çok ama çok farklı.

CİZRE MEZARLIĞI'NDAKİ TERÖRİST MEZARI

1989'da güvenlik güçleri ile girilen çatışmada ölü ele geçirilen “Hacer” kod adlı PKK'lı Behiye Yasit ile Sanya Uran'ın Cizre Mezarlığı'nda, başları “Güneş”e çevrili bir şekilde gömülü oldukları görülüyor.

MEZAR TAŞINDA “GÜNEŞ” SEMBOLÜ

PKK'lı teröristlerin mezar taşlarındaki “güneş” sembolü de dikkat çekiyor. Teröristlerin mezar taşlarında, Müslüman mezarlarından farklı olarak “El Fatiha” ifadesi yerinde “REVİYA ROJE” yazıyor.

MÜSLÜMANLARIN BAŞI DOĞU'YA, YÜZÜ KIBLEYE

Müslüman mezarları geleneksel olarak, Batı'dan Doğu'ya doğru hazırlanıyor ve cenazenin yüzü kıbleye çevrilerek defnediliyor. Hıristiyan ve Musevi mezarlarında ise mezar Kuzey-Güney doğrultusunda kazılıp cenazenin yüzü batıya çevriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...