29 Haziran 2012 Cuma

NÜKLEER DENİZALTILAR, TANKLAR, UÇAKLAR... Adamlar haklılar!

NÜKLEER DENİZALTILAR, TANKLAR, UÇAKLAR... Adamlar haklılar!
HİÇ BİR ÜLKE, ABD'NİN İSTEDİĞİ ZAMAN İSTEDİĞİ ÜLKEYİ ÇEŞİTLİ SUDAN BAHANELER İLE İŞGAL ETMESİNE MÜSAADE ETMEK ZORUNDA DEĞİL... BÖYLE BİR DURUMDA TÜRKİYE'NİN HAİN İKTİDARI ELİ İLE ABD VE İSRAİL MAŞALIĞINA SOYUNMASI TEK KELİME İLE YÜZ KARASI...

****

Batıya büyük meydan okuma

Rusya, Çin, İran ve Suriye'den ortak tatbikat

Son günlerde Suriye ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Dün, Rus donanmasına ait iki savaş gemisinin Suriye'ye gideceği haberi ajanslarda yer almıştı. İran'ın yarı resmi haber ajansı Fars'ın bugün geçtiği bir haber ise önümüzdeki haftalarda suların daha da ısınacağını gösteriyor.

Fars'ın haberine göre, Rusya, Çin, İran ve Suriye büyük bir ortak tatbikata hazırlanıyor. İsmi açıklanmayan kaynaklara dayandırılan habere göre, 90 binden fazla askerin katılacağı tatbikat Suriye'nin Akdeniz kıyılarında gerçekleştirilecek.

NÜKLEER DENİZALTILAR, TANKLAR, UÇAKLAR...
Tatbikatta hava, kara ve deniz unsurlarının yanı sıra füze sistemleri de katılacak. Toplam 400 savaş uçağı ile 1000 tankın katılacağı tatbikata, Rusya nükleer denizaltı, uçak gemisi, mayın tarama gemisi, İran ise savaş gemisi ve denizaltı ile katılacak. Suriye de tatbikatta karadan denize füzelerini deniyecek.

ÇİN'İN GEMİLERİNE İZİN
Fars haber ajansı ayrıca, Mısır'ın tatbikata katılacak 12 Çin savaş gemisine Süveyş Kanalı'ndan geçiş izini verdiğini de duyurdu.

Tatbikatın önümüzdeki iki hafta içinde başlaması bekleniyor. Ay başında Suriye, tatbikatın Haziran ayı içinde yapılacağına dair haberler yapılmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...