29 Haziran 2012 Cuma

Türkiye artık süper güçmüş! Bu oyunlara aldanmayacağız. Kimseye ucuz asker olmayacağız!

Türkiye artık süper güçmüş! Bu oyunlara aldanmayacağız. Kimseye ucuz asker olmayacağız!
Türkiye artık süper güçmüş! Bu oyunlara aldanmayacağız. Kimseye ucuz asker olmayacağız!


Bu oyunlara aldanmayacağız. Kimseye ucuz asker olmayacağız!

İsrail'in/Yahudilerin, ABD'yi kullanarak gerçekleştirmek istedikleri Nil'den Fırat'a kadar Büyük İsrail Projesi'nin önüne engeller çıktıkça, bunları aşıp bir an önce sonuca ulaşmak için ellerinden gelen her türlü taktik manevraları yapıyorlar...

1. Körfez Savasından beri teşebbüs edip bir türlü gerçekleştiremedikleri Büyük İsrail Projesi için artık çok farklı hareket tarzlarına girdiler.

Dünya Yahudiliği; Çin ve Rusya liderliğinde kurulan Şangay Birliği'nin Orta doğuda yapılmak istenenlere müsaade etmemesi ve İran ve Suriye'ye açıktan ve tam destek vermesi, savunması, arka çıkması ve batıya karşı sürekli sıcak çatışma tehdidinde bulunmaları karşısında NATO'nun ikinci büyük ordusu olan ordumuzu kullanabilmeleri ve bu tehditlere karşı bir denge unsuru olması için Türkiye'de sil baştan düzeni değiştiriyorlar. Proje gereği Dünya kamuoyunda Türkiye'nin imajını da değiştiriyorlar.

Bizi önce BOP(Büyük Ortadoğu Projesi ki gerçekte Büyük İsrail Projesi demektir) eş başkanı yaptılar ama hesaplar tutmadı. BOP deşifre oldu. Sonra BOP'un sadece ismini değiştirip GOP(Genişletilmiş Ortadoğu Projesi) yaptılar, o da tutmadı. Bir ara "Yeni Osmanlıcılık" denediler bu da deşifre oldu. Davos'ta danışıklı dövüşü sırf Türkiye'nin bölgede imajını artırmak için yaptılar. Mavi Marmara'da bu denli şiddetli tepkiyi ve Türkiye'nin haklı konumda kalmasını da bilerek yaptılar. Diplomatik tavizler verdiler. Türkiye'yi İsrail'i bile dünyanın önünde şamarlayabilen bir ülke konumuna getirmek istediler.

Lakin her ne yaparlarsa yapsınlar istedikleri sonucu alamadılar. Hedeflerinden de vazgeçmediler, vazgeçemezler. İnançlarına/hedeflerine göre 1997 yılında çoktan vaad edilmiş topraklarda Büyük İsrail Projesi gerçekleştirilmiş olmalıydı.


Önümüzdeki dönemde Türkiye'de bu güne kadar kullandıkları Atatükçülük rejimini kendi elleri ile hızla yıkacaklar. Hızla daha manevi ve milli bir Türkiye oluşturacaklar. O kadar darda kaldılar ki, gerekirse kukla bir halife bile çıkaracaklar. Ama ne yapıp edip ABD iyice çöküp parçalanmadan, Çin başta olmak üzere Asya ülkeleri iyice devleşmeden bu projelerini gerçekleştirecekler.

Biz de biraz daha aklımızı başımıza almazsak ne olduğunun farkında bile olmadan, Osmanlı oluyoruz diye, süper güç oluyoruz diye gaza gelip Çin, Rusya, İran, Suriye, Kırgızistan, Tacikistan, Kazakistan dahil onlarca ülke ile(ki bir çoğu nükleer ve stretejik silahlara ve kalabalık nüfusa/askere sahipler) savaşırken bulacağız kendimizi... Bakın ABD ve müttefikleri bir Irak'ta, bir Afganistan'da bile rezil oldular, nasıl bunca ülke ile harp edebilirler? Afganistan'da komuta sürekli Türk askerinde olmasa kaçıp gidecekler. Buna rağmen Kabil'in dışında ne ABD'nin ne müttefiklerinin varlık gösteremedikleri bir gerçek... Hıristiyan askerlerinin yüzde yirmiden fazlası intihar ederek hayatlarına son veriyorlar...

Unutmayalım, Yahudiler Armagedon dedikleri çok büyük bir savaşa inanırlar. Bu savaşta bütün dünyanın birbirleri ile savaşacaklarına, Yahudilerin çok büyük acılar çekip kayıplar vereceklerine ama en sonunda galip gelip dünya çapında büyük bir İsrail kuracaklarına inanırlar.

Biz Müslümanlara hadis-i şeriflerde haber verilen bilgilerde ise bir Melhame-i Kübra denilen çok büyük bir savaş olacak, bu savaş Amik Ovası'ndan(Suriye'dedir) çıkacak. Müslüman milletlere saldıran Hıristiyan ülkelerine karşı bir tek güçlü bir Hıristiyan Ülkesi (Rusya olması muhtemel) müslümanlara yardım edecek. Saldıran Hıristiyanlar da dünyayı birbirine katan Yahudi milleti de top yekün hezimete uğrayacak ve sonunda hz. Mehdi'nin saadetli devri kurulmuş olacak...

Özellikle milli ve manevi sayfaların kurucuları, bu konularda uyanık olmalı, Türkiye'de layt, ılımlı ve kukla bir İslami rejim kurulmasına, kukla bir hilafet kurulmasına müsaade etmemelidirler. Türkiye'nin ABD ve İsrail'e ucuz asker olmasına, askeri üslerini kullandırmasına, limanları kullandırmasına, bizi zorla kendi cephelerine çekmelerine, füze savunma sistemi kurmalarına v.b. teşebbüslere karşı uyanık olmalıdırlar.

|mfs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...