29 Haziran 2012 Cuma

Yanlışlık mı? İhanet mi? Bu nasıl karakol?

Yanlışlık mı? İhanet mi? Bu nasıl karakol?

TSK içindeki gizli Ermeniler, Gizli Yahudiler ve Sabetayistler derhal deşifre edilip vatana ihanetten idam edilmelidirler.


***


Bildik yanlışlar mı? Bildik ihanetler mi? Böyle bir yere böyle bir karakolu hangi akla hizmet ederek, ne niyetle koyarlar?

TERÖR VE GÜVENLİK UZMANLARINDAN ÖNEMLİ UYARILAR

> Gereksiz üs bölgeleri kaldırılmalı; stratejik olanlar korunaklı hale getirilmeli.

> Sınır birlikleri çakılı değil, mobilize/hareketli olmalı. Nokta operasyonlar yapılmalı.

> Kırsalda operasyon yapacak birlikler askerî bürokratik engellere takılmamalı

> Ordu içindeki Türk ve Müslüman gözüken Sabetayistler, kripto Ermeniler, kripto Yahudiler belirlenip adalet önüne çıkartılmalı.

> Ordumuzun kullandığı Bilgisayar işletim sistemleri dahil, tüm yazılımlar, e-posta programları, devletimizin kurduğu özel bir ekip tarafından hazırlanan tamamen yerli yazılımlar olmalı.

> Ordumuzun kullandığı özellikle haberleşme ve gözetleme teknolojileri, özellikle bunların yazılım-kontrol sistemleri yine özel bir ekip tarafından hazırlanmış çok özel yazılımlar olmalı. Bu arada ASELSAN mühendislerinin intihar etmediği ve öldürüldükleri ilan edilip suçlular her ne pahasına olursa olsun bulunup idam edilmeli.

> Emniyet güçlerine bir taş atanın bile devleti saymadığı, karşısına alıp isyan ettiği göz önünde tutulmalı ve devlete isyan suçunun cezası tartışmasız ve afsız idam olmalı.

> Genel Kurmay Başkanlığımızdaki İsrail odası dakika geçirilmeden kapatılmalı

> Polis Özel Harekat birlikleri gösteri amaçlı kullanılan bir birlik olmaktan çıkartılmalı ve tam yetki verilerek görevlendirilmeli.

> TSK'daki, EGM'ndeki ve Meclisteki Mason biraderler derhal deşifre edilmeli.

> "Analar Mehmetçik doğuruyor ama Skorsky doğurmuyor." diyecek kadar basitleşen o komutanın kim olduğu tespit edilmeli ve ipe çekilmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...