6 Temmuz 2012 Cuma

Kaymakam odasında ağırlanan eli silahlı adamlar... Libya'dan para karşılığı Suriye'ye savaşmaya gelen paralı adamlar...

Kaymakam odasında ağırlanan eli silahlı adamlar...
Bugün sanal ortama düşen bir fotoğraf çok tartışma yaratacak gibi görünüyor. Zira bu fotoğrafta, Suriye sınırında bulunan Hatay - Reyhanlı'nın Kaymakamı Yusuf Güler'in hatıra fotoğrafı çektirdiği kişilerin, Libya'dan para karşılığı Suriye'ye savaşmaya gelen paralı adamlar olduğu iddia ediliyor.

Fotoğrafların oldukça net olduğu görülüyor. Fotoğrafın üstündeki karelerde Kaymakam Yusuf Güler'in elini sıkan, hatıra fotoğrafı çektiren kişilerin, alttaki karelerde ellerinde silahlarla ve Suriyeli teröristler olduğu iddia edilen kişilerle poz verdikleri görülüyor.

Bu iddia karşısında Kaymakam Güler, ya da Hükümet cephesinden bir açıklama gelip gelmeyeceği merak konusu. Çünkü bu fotoğrafta ilk defa, bir devlet yetkilisinin açıkça Suriye'ye karşı silahlı mücadele yürüttüğü iddia edilen kişilerle fotoğrafı görüntülenmiş oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...