30 Temmuz 2012 Pazartesi

Millet 3G ile hayata bağlanıyor, biz ise G-3'le hayatta kalmaya çalışıyoruz

Millet 3G ile hayata bağlanıyor, biz ise G-3'le hayatta kalmaya çalışıyoruz
Millet 3G ile hayata bağlanıyor, biz ise G-3'le hayatta kalmaya çalışıyoruz

Şemdinli'de PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Enis Yücel'in Facebook üzerinden şehitlerin acısını paylaştığı öğrenildi...


Kişisel sayfasında şehitlerin ve ailelerinin fotoğraflarını paylaşan Yücel, daha önce şehit olan devre arkadaşları için, "Şehidim hakkını helal et. Mekanın cennet olsun." şeklinde yorumlarda bulundu. Şehit Yücel'in en son cuma günü annesi Birsen Yücel'i telefonla arayarak, “Anne cuma ve Ramazan'ın mübarek olsun. Beni merak etmeyin. Sizleri çok seviyorum ve özlüyorum.” dediği öğrenildi.

Şehit'in paylaşım sitesinde, "Millet 3G ile hayata bağlanıyor, biz ise G-3'le hayatta kalmaya çalışıyoruz." şeklindeki dizeleri dikkat çekti.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Günyazı köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 asker şehit olurken 10 asker de yaralandı. Çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Enis Yücel'in memleketi olan Eskişehir'in Alpu ilçesindeki ailesi yasa boğuldu. Yücel ailesi oğullarının şehadet haberini geceleyin tarladan iş dönüşü mahalleliden öğrendi. Şehit'in evi Türk bayraklarıyla donatıldı. Yakınları ve ailesi gözyaşlarına boğuldu.

ŞEHİT HABERLERİNİ KENDİ PAYLAŞIM SİTESİNDE YAYINLIYORDUAilenin 3 çocuğundan biri olan Enis Yücel'in uzman çavuşluk sınavına girerek 3,5 sene önce kazandığı, 3 yıl önce de göreve başladığı öğrenildi. Şehit'in en son geçtiğimiz cuma günü annesi Birsen Yücel ile telefonla görüştüğü kaydedildi. Şehit Yücel'in annesini arayarak, “Anne sizleri çok seviyor ve özlüyorum. Güzel annem cuman ve Ramazan'ın mübarek olsun. Bizleri merak etmeyin. Sağlımız yerinde.” dediği belirtildi.

Arkadaşları arasında çok sevildiği dile getirilen şehit Yücel'in göreve başladığından bu yana sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta şehitlerin acısını paylaştığı ortaya çıktı. 3 yıldır uzman çavuş olan Yücel'in daha önce şehit olan askerlerin ve devre arkadaşlarının fotoğraflarını kişisel sayfasında paylaşması dikkat çekti.

"MİLLET 3G İLE HAYATA BAĞLANIYOR, BİZ G-3'LE HAYATTA KALMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Sayfasında kişisel düşüncelerine de yer veren Yücel, “Millet 3G ile hayata bağlanırken, biz komandolar G-3'le hayatta kalmaya çalışıyoruz hayat işte”, “Millet eğleniyor disko da barda, biz komandolar vatanımız için nöbet tutuyoruz Cüdi'de, Gabar'da.” şeklinde ifadeler paylaştı.

Bir şehit annesinin oğluna olan özlemini anlatan fotoğrafı da paylaşan şehit Yücel, “Şehit annesi, oğluna olan özlemini böyle gideriyor... (kahrolsun PKK)” diye yazdı. Görevli olduğu Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki kırsaldan da videolar paylaşan Yücel, bölgedeki durumu takipçilerine ile aktardığı görüldü.

Şehit Yücel'in naaşı, Van'da düzenlenecek cenaze törenin ardından havayoluyla Eskişehir'e oradan da karayoluyla Alpu ilçesine götürülecek. Son kez baba ocağına götürülecek olan Şehit Yücel'in cenazesi ikindi namazına müteakip yapılacak törenin ardından ilçe mezarlığında toprağa verilecek.

Bu arada şehit Yücel'in sosyal paylaşım sitesinde görev yerinde istirahat ederken çektirdiği düşünceli fotoğraflarını yayınlaması dikkat çekti.

ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİHakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 29 Temmuz Pazar günü Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında, saldırı hazırlığı içerisinde olduğu tespit edilen terör örgütü mensupları ile temas sağlandığı anımsatılarak, çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğu, 10 askerin yaralandığı kaydedildi.

Bölgede operasyonların hava destekli devam ettiği belirtilen açıklamada, ''Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz'' denildi.

(AJANSLAR)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...