8 Temmuz 2012 Pazar

Orta doğuda akan kan uzun süre daha durmayacak; Bilderberg oyun kuruyor...

Orta doğuda akan kan uzun süre daha durmayacak; Bilderberg oyun kuruyor...
Orta doğuda akan kan uzun süre daha durmayacak; Bilderberg oyun kuruyor...


CFR (Dış İlişkiler Konseyi) ve Triterial Komisyon'dan sonra dünyadaki en önemli siyonist kuruluştan biri olan Bilderberg, Ortadoğu'da yeni ve sinsi bir planının peşinde. 'Dünya Hükümeti' olarak anılan, ve her yıl düzenli olarak, gerçekleştirdiği toplantılarla, dünya siyasetine yön veren Bilderbeg'in bu yıl gündeminde Suriye vardı. Toplantıya katılanlara bakıldığında Ortadoğu'da akan kanın uzun süre daha durmayacağı anlaşılıyor
31 Mayıs ile 3 Haziran tarihleri arasında ABD'nin Virginia Eyaleti Chantilly kentinde gerçekleştirilen 60. Bilderberg toplantısına, Suriye Ulusal Geçiş Konseyi'nin Fransa'da yaşayan liderlerinden akademisyen Bassma Kodmani öncelikli gündem maddesi Suriye ile ilgili onur konuğu olarak katıldı.

Bilderberg onur konuğu Kodmani

Bilindiği gibi Suriye Ulusal Geçiş Konseyi; ABD, Fransa, Türkiye, Katar ve Suudi Arabistan'ın girişimleriyle İstanbul'da kurulmuştu. Konsey'in Haziran ayı başında İstanbul'daki toplantısına Bassma Kodmani; Konseyin diğer üyeleri olan Ahmed Ramadan, Abdülbasit Sayda ve İmad Aldin Raşid ile birlikte katılmıştı. Resmi olarak 145 özel davetlinin katıldığı 2012 Bilderberg toplantısı'na Fransa'dan AXA Grup CEO ve Başkanı Henri de Castries başkanlık ederken, "Suriye'de rejim değişikliği" öncelikli gündem maddesi olarak tartışıldı. Paris'te yaşayan ve Arap Reformu Girişimi İcra Direktörü olan akademisyen Basma Kodmani'nin katıldığı 60. Bilderberg toplantısında ise, Beşşar Esed'in devrilmesi ve Suriye'de NATO-dostu (NATO-friendly administration) bir yönetim oluşturulması konuşuldu.

Libya'da iç savaş alevlendi

Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz yıl 59. Bilderberg toplantısı ise İsviçre'nin St. Moritz kentinde yapılmış ve üyeler, Kaddafi'ye karşı savaşın Libya'nın bütün bölgelerine yayılmasını konuşulmuşlardı. Dört ay sonra ise Kaddafi öldürdü ve ülkenin kontrolü, NATO destekli isyancıların ve Libya Ulusal Geçiş Konseyi'nin eline geçti.
Bilderberg'in Türk misafirleri

Toplantıya Türkiye'den Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın yanı sıra, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İstanbul Politika Merkezi Direktörü Prof. Dr. Fuat Keyman(Türk ve Müslüman gibi gözüken gizli yahudiler, -men, -man, -er, -ar eklerini birer şifre olarak birbirlerini tanımak için kullanırlar - Akademi -), Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ile Vodafone Türkiye İcra Kurulu  Başkanı Serpil Timuray katıldı.

Vodofone CEO'sunun katılması Türkiye adına telekomünikasyonun önceliğini hala kaybetmediğini de ortaya koyuyor. Bilindiği gibi bir önceki toplantıya Turkcell CEO'su Süreyya Ciliv katılmıştı. Bilderberg Toplantılarının uluslararası katılımcıları arasında ise Dünya Bankası Başkanı Robert Zoellick, Dünya Ticaret Örgütü Başkanı Pascal Lamy, Finlandiya Maliye Bakanı Jutta Urpilainen, Google Başkanı Eric Schmidt, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ve Çin Dışişleri Bakan Yardımcısı Ying Fu gibi isimler yer alıyor.

Uluslararası siyonizmin en önemli organı

Siyonizmle yakın bağlantılı olan Bilderberg 1954 yılında üst düzey bir Mason olan Joseph Retinger tarafından kuruldu. 'Dünya Hükümeti' olarak anılan bu kuruluşun fikir babaları ve destekçileri de Yahudi Rockefeller ve Rotschild aileleri. Bilderberg üyeleri her yıl düzenli olarak bir araya geliyor. Üç gün süren toplantılara, başta devlet ve hükümet başkanları olmak üzere, siyaset, iş dünyası, ve bürokrasinin tanınmış isimleri katılıyor. Dış dünyaya kapalı olarak, bir araya gelen bu kuruluşun üst düzey yöneticilerinin, CFR, ve Triterial Komisyon gibi, kuruluşlarla olan bağlantısı da biliniyor. Toplantılarda nelerin konuşulduğu hangi kararların alındığı, ise tam bir muamma. Katılımcıların toplantının içeriği hakkında konuşmaları da kati surette yasak. 


07/07/2012
Milli Gazete

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...