26 Temmuz 2012 Perşembe

Suriye halkı hiç kimsenin umurunda değil, asıl hedef bölgeye el koymak, Büyük Ortadoğu kılıfı ile Büyük İsrail'i kurmak

Suriye halkı hiç kimsenin umurunda değil, asıl hedef bölgeye el koymak, Büyük Ortadoğu kılıfı ile Büyük İsrail'i kurmak
Suriye halkı hiç kimsenin umurunda değil, asıl hedef bölgeye el koymak,
Büyük Ortadoğu kılıfı ile Büyük İsrail'i kurmak
Hedef, hem ekonomik anlamda yıkılan batı medeniyetini ayakta tutubilmek, yeni zenginlik kaynaklarına el koymak, yeni pazarlar elde etmek... Hem bir taraftan da dini açıdan bakıp bütün ortadoğu ve Asya'yı Hıristiyanlaştırmak. Daha da derinde bütün bu güç odaklarını kontrol altında tutabilen Siyonizmin hedefi var; Vaad edilmiş topraklarda Büyük İsrail idealini gerçekleştirmek. Bu sona giden süreçte çeşitli projeler kurmakta ve geçici kürt devleti kurmakta bir mahsur görmüyorlar... En üzücü tarafı milyonlarca müslüman tarafından çok büyük lider zan edilen eşbaşkan bu projelere gönüllü hizmet ediyor... İsviçre'deki banka hesaplarına sürekli yüz milyonlarca dolar akıyor... Sonuç, Türkiye üçüncü dünya savaşına kaybedeceği kesin olan ABD ve İsrail safında giriyor. Ucuz askerlik ve taşeronluk yapıyor...

****

Tantan: Amaç, sözde Kürt devleti

Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, “Düşen helikopterin ardından şehit evlatlarımız için yüreğimiz yanarken 40 yıldır terörle iç içe yaşayan ve etrafı ateş çemberi olmuş Türkiye’nin sahipsiz olduğunu görünce daha da yanmaktayız” dedi. Irak’ta bombalar patlarken, AKP’nin sığınmacı olarak yerleştirdiği Suriyelilerin polislere saldırdığını söyleyen Tantan, “Barzani ve PKK’nın desteğiyle Kuzey Suriye’de aleni şekilde ’Özerk Kürt Devleti’kuruluyor. Barzani, Suriye’deki Kürtleri eğittiklerini kendi ağzından açıkladı. AKP iktidarı, Irak ordusunun sınırları korumasını Irak hükümetinden neden istemiyor? Bölgesel yönetimin sözde koruduğu sınırlardan PKK’lıların saldırı ve ticari amaçlı geçtiklerini sağır sultanlar duydu” dedi.

Otorite boşluğu

PKK’nın iktidar tarafından özgürleştirildiğini, yalvarır bir şekilde “silahlarınızı bırakın” çağrısı yaptığını, Cumhurbaşkanı’nın himayesinde hareket eden ve başında Prof. Dr. Vamık Volkan’ın bulunduğu ’Ekopolitik’adlı kime hizmet ettiği belli olmayan bir kuruluşun PKK’ya masaya oturma çağrısı yaptığını ifade eden Tantan, “Bu kuruluşu oluşturan isimlere baktığımızda 1980 öncesinin sağ, sol, din eksenli örgütlenmelerinde yer alanları görmekteyiz” diye konuştu.

Siyasi iktidarın Suriye konusundaki yanlış tutumundan dolayı Türkiye’nin bölgede yalnızlaştırıldığını ifade eden Tantan şöyle devam etti: “Bölge politikalarındaki kimliksizlik ve tutarsızlık net bir şekilde her olayda ortaya çıkmaktadır. ABD, İngiltere ve İsrail’in asıl hedeflerinin bölgeye el koymak ve bölgeyi ele geçirmek olduğu bilinen politikadır. Küresel güçlerin isteği, Suriye’deki yönetimi değiştirmek sadece ve sadece yerinde kullanmak istediği bir yapıyı iktidara taşımak anlamına gelmektedir. Bölgede ABD ve İngiltere’ye hizmet eden bağımsız sözde Kürt devleti kurmak amaçlarıdır. Bu Kürt devleti eliyle de Orta Doğu ve Hazar’da hakimiyet için harekete geçmişlerdir. Sınırlarımızdaki otorite boşluğu her türlü illegalitenin hakim olmasına neden olmaktadır. Sınırlarında otorite olmayan bir ülkede organize suç örgütleri cirit atar. Tablo, gayet nettir ve bu tabloda iktidar, terör örgütüyle masaya oturmakta, Doğu ve Güneydoğu’da teröre karşı mücadele veren vatandaşlarımız yalnız ve korumasız bırakılmaktadır. Aynı zamanda terör örgütünün mali, siyasi, idari anlamda nasıl büyüdüğü göz önüne alındığında iktidar, PKK’nın sahip olduğu 50 milyar dolarlık bir güce nasıl el koyacağını da bilmiyor.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...