28 Temmuz 2012 Cumartesi

Türkiye 'Muhalifler' denilen teröristler İçin gizli Üs kurdu mu? AKP hükümeti milletine ve değerlerine ihanet içinde mi?

Türkiye 'Muhalifler' denilen teröristler İçin gizli Üs kurdu mu? AKP hükümeti milletine ve değerlerine ihanet içinde mi?
Türkiye 'Muhalifler' denilen teröristler İçin gizli Üs kurdu mu?
AKP hükümeti milletine ve değerlerine ihanet içinde mi?

TÜRKİYE HALKININ, İSLAMİ GÖSTERİLEN BİR LİDER VE PARTİSİ ELİ İLE ALDATILIP, HAÇLI SEFERLERİ YAPAN VE BÜYÜK İSRAİL KURMAK İSTEYEN GÜÇLERE DEVLET VE MİLLET OLARAK TAŞERON YAPILMASI KABUL EDİLEMEZ.
Buna tek kelime ile ihanet denilir. Buna sebep olan hükümet ve hükümet mensupları derhal Yüce Divan'a sevk edilmelidir.

Türkiye 'Muhalifler' denilen teröristler için gizli üs kurdu mu? AKP hükümeti milletine ve değerlerine ihanet içinde mi? Suriye'de gerçekten neler olduğunu milletimize doğru olarak anlatılıyor mu? Muhalifler yada Özgür Suriye Ordusu meşru bir yapılanma mı? Afganistan, Irak, Libya düşürülmüşken, Katar, Ürdün ve Suudi Arabistan zaten tam anlamı ile batının kontrolünde iken ve ABD başkanı "Bu bir haçlı seferidir." diye ekranlarda bağırmışken, Dış işleri bakanı "22 ortadoğu ülkesini haritadan sileceğiz." demişken, Rusya başbakanı "Bu operasyonlar orta çağ haçlı seferlerine benziyor" demişken, Fransız bakan "İdarecilerimiz bir haçlı seferi düzenliyorlar." demişken, sözde İslami parti olduğu iddia edilen bir partinin ve onun alnı secdeli liderinin bunları görememe ve asıl maksatları bilememe lüksü-mazereti olabilir mi?

BOP tam anlamı ile uygulanmaya devam ediliyorken, daha derinde de bir Büyük İsrail projesi varken, nasıl olur da bu şer güçlerin bütün emirlerini harfiyen yerine getiren uygulamalar yapar. Nasıl olur da bir de ekranlarda halkına tiyatro çevirip Davos'da rol yapar?

Öyle ise Büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanı, neden böyle hareket ediyor, kimlere çalışıyor, İsviçre'deki banka hesapları neden dolup taşıyor? Ve Türkiye nereye götürülüyor?



***

Türkiye’nin Suriye sınırı yakınlarında rejimle savaşan güçlere askeri malzeme ve haberleşme araçları göndermek amacıyla gizli bir üs kurduğu iddia edildi.


Reuters’in Cuma günü Katarlı bir kaynaktan aktardığına göre Türkiye, Suudi Arabistan ve Katar; Suriye sınırına yaklaşık yüz kilometre mesafede bulunan Adana’daki bu üs üzerinden Suriyeli isyancılara silah ve haberleşme teçhizatı gönderiyor.

Söz konusu kaynağın “Silahları üç devlet; Türkiye, Katar ve Suudi Arabistan sağlıyor. Askeri üssün yönetimi Türklerin uhdesinde. Türkiye baş koordinatör konumunda. Tepesinde Türkiye, altta Suudi Arabistan ve Katar’ın olduğu bir üçgen düşün” dediği ve “Katar’ın kendi askeri istihbaratıyla Suriye’deki operasyonların yürütülmesinde anahtar konumda yer aldığını“ söylediği kaydediliyor.

Suriye karşıtı bu gizli “sinir merkezinde” Amerikalı istihbaratçıların da yer aldığına ve aracılarla faaliyet yürüttüklerine inanılıyor.

Aynı kaynağa göre bu üs Suudi Dışişleri Bakan Yardımcısı Abdülaziz el-Suud’un Türkiye ziyareti ve talebi sonrasında kuruldu.

Bu üssün Adana’daki İncirlik içersinde mi yer aldığı, yoksa başka bir yerde mi konumlandığıysa belli değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...