18 Temmuz 2012 Çarşamba

Yine otobüs yangını yine Mercedes... Bolu'da seyir halinde iken alev alan ve 43 kişinin son anda kurtulabildiği otobüs her zaman olduğu gibi Mercedes marka çıktı.

Yine otobüs yangını yine Mercedes... Bolu'da seyir halinde iken alev alan ve 43 kişinin son anda kurtulabildiği otobüs her zaman olduğu gibi Mercedes marka çıktı.
mercedes, otobüs, bolu, 43 kişi, yangın, imalat hatası, O 580,

Yine otobüs yangını yine Mercedes... Bolu'da seyir halinde iken alev alan ve 43 kişinin son anda kurtulabildiği otobüs de Mercedes marka çıktı. Mercedes'in bazı otobüs modelleri imalat hataları nedeni ile on yıldan fazla bir süredir, sık sık seyir halinde iken alev alıyorlar. Sektördekiler başta olmak üzere Fakat yetkili merciler bu akıl almaz sorumsuzluğa karşı hiç bir şey yapmıyorlar...

Yine otobüs yangını yine Mercedes...

Bolu'da 43 Kişinin Bulunduğu Yolcu Otobüsü Yandı

Bolu'da seyir halindeki yolcu otobüsü yanarak kullanılmaz hale geldi.


TEM Otoyolu'nda İstanbul'dan Ordu'ya giden Mustafa İpek yönetimindeki 06 ES 133 plakalı yolcu otobüsü, Bolu Tüneli çıkışında motor bölümünden alev aldı.
Yangını fark ederek otobüsü emniyet şeridine alan, 40 yolcu ve 3 personeli tahliye eden sürücü, kısa sürede aracın arka kısmını saran alevlere yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştı.
Bolu Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında araç kullanılamaz hale geldi.

trthaber.com
18 Temmuz 1012

Yanan o6 ES 133 plakalı Mercedes marka otobüsün 2009 yılında internete yüklenen fotoğrafını görmek için tıklayınız: http://www.guncelulasim.com/viewtopic.php?f=24&t=43&start=40

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...