6 Ağustos 2012 Pazartesi

İşte bunun adı vatan satmak, ihanet etmek ve ABD sopa gösterdi diye bu ihanette de acele etmektir...


İşte bunun adı vatan satmak, ihanet etmek ve ABD sopa gösterdi diye bu ihanette de acele etmektir...

Son zamanlarda artan terör saldırılarının arkasında Suriye istihbaratı el Muhaberat varmış...  Tayyip amcam açıklama yapmış, "Yeter artık düşman ülkeler var bu işin arkasında, artık vuracağız" demiş de "Bezbol sopasını görmediniz mi? Hani o Obama'nın elindeki sopa var ya? İşte o sopa başıma inecek artık. Ne yapalım, bir bahane ile Suriye'yi vurmak zorundayız." diyememiş...


Haberleri hatırlıyorum da, daha Suriye yeni yeni karıştırılmak istenirken(yaklaşık iki küsür sene önce), böyle uzun sıkıntılar, tartışmalar, çatışmalar, riskler yaşanmadan Suriye'ye ve İran'a müdahale etmek istemişler ve bunun için de PKK bahanesini kullanmayı düşünmüşlerdi. Bunun üzerine hem Suriye, hem de İran ülkelerindeki PKK ve PKK uzantısı olan örgütleri merkez karargahlarına kadar silip süpürüp temizlemişlerdi. Bunların görüntülerini de dünya basınına dağıtmışlardı. Hatta İran'ın çektiği bir görüntü de çok ses getirmişti. İran'lılar ülkelerindeki PKK uzantısı örgütün tam merkez karargahının tam en merkez yerine koca bir İran bayrağı dikmişler, bu koca bayrak dalgalanırken çekilen bu fotoyu da dünyanın ve özellikle de hain iktidar sayesinde Haçlı Seferlerinde ülkemizi taşeron olarak kullananların gözlerine sokmuşlardı.



Bunca acı gerçekler meydana çıktıktan sonra, hele bir de kendi ülkemizde müdahale edemediğimiz PKK bölgeleri olduğu gerçeği meydana çıktıktan sonra, bu şekilde hareket eden BOP eşbaşkanını, hiç bir akl-ı selim müslüman, müslüman olarak bilemez. Kalbi gâvurdan yana dönmeyen biri, İslam aleminin tamamına kurulan bu denli büyük bir tuzağın eşbaşkanı olamaz. Bin kere can verir ama böyle bir ihanetin baş sorumlusu olamaz.

BOP kapsamında bölge ülkelerine müdahale etmemiz için mücadele eden seçilmiş/atanmış her kamu görevlisi vatana ihanet suçundan yargılanmalıdır. Halkına yalan söyleyen ve projelerin gerçek yüzünü göstermeyen liderler en başta yargılanmalıdır. BOP aslında Büyük İsrail Projesidir.

Bir kere gaflet ettik, koskoca Devlet-i Aliyye-i Osmaniye'nin gözlerimizin önünde parçalanışını ve 400 senelik toprağımız Filistin'de İsrail'in kuruluşunu seyir ettik. Bir gaflet daha edip bir eşbaşkan sevdasına, ak mı kara mı belli olmayan bir parti sevdasına, elimizdeki son devletimizi de kaybedemeyiz. Büyük İsrail'in kurulmasına müsaade edemeyiz.

O, PKK saldırısı denilenlerin pek çoğunun İsrail'in Mossad'ı tarafından yapıldığını yada en azından Mossad ajanlarının bu PKK'lılara komuta ettiğini ve Genel Kurmay Başkanlığı'mızdaki İsrail odasındaki hainler dahil olmak üzere, TSK içindeki Kripto Yahudi ve Sabetayist üst kadronun bunları heronlardan, neronca seyir ettiklerini bilmeyen mi var bu ülkede artık?

Bir yere müdahale edeceksen, önce kendi içindeki gizli İsrail'i temizle diyeceğim ama hainin haini temizlediği nerede görülmüş?

| mfs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...