18 Nisan 2017 Salı

İşte İstanbul'daki gerçek 'Hayır' oranı! | Akademi Dergisi

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, referandum, evet, hayır, akp'nin gerçek yüzü, siyonizm, ysk, istanbul, cia, mossad, chp, ankara, izmir,


AKPKK'nin ve Siyonizmin AA'sı ve YSK, İstanbul'da "Hayır" oylarını yüzde 51,4 olarak gösterirken, CHP'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'da gerçek "Hayır" oranı 52,2 oldu.

Ülkemizde seçim/referandum konusunda tecrübeli uzmanların hiç biri, İstanbul'da 2,2 puan fark atmış olan HAYIR'ın ülke genelinde geride kalmış olmasına inanmıyor. Üstelik EVET oyları Ankara'da da geride kaldı ve İzmir'de ise ciddi farkla geride kaldı. 17 Büyük şehirde de HAYIR çıktı.

Aslında ülke genelinde de HAYIR çıktı ve bu güne kadar ki binlerce suçları somut deliller ile ispat edilen bir suç örgütü, meydanlarda zafer tiyatrosu oynuyor. Son darbe tiyatrosunun, kabiliyetlerini artırdığı da görülebiliyor.

CHP "Sonuçları tanımıyoruz' demeseydi bile halk bu sonuçları tanımayacaktı.

Şimdi yargılamalara daha da az süre kaldı. Türkiye'de CIA ve MOSSAD hızla kaybetmeye devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...