17 Nisan 2017 Pazartesi

YSK’nin ekranında 3 milyon seçmen kayboluvermiş. | Mehmet Fahri Sertkaya


58 milyon seçmen ve 174 bin sandık, birden 167 bin sandık ve 55 milyon seçmene düşüyor. 7 bin sandık ve 3 milyon seçmen, saat 20:10 ile 20:30 arası, AKPKK’nin adeta çiftliği olan YSK’nin ekranında kayboluyor.



Başında, sahte diplomalı sözde cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski danışmanı bulunan ve bu güne kadar pek çok çirkinliği/suçu, BOP'a, Siyonizme, CIA'ya hizmeti ispatla gözler önüne serilen Anadolu Ajansı’nın, ilk dakikadan son dakikaya kadar yaptığı da, dünyanın gözleri önünde bir aldatma operasyonudur. YSK’nin, siyasi partilere bile veri göndermediği yaklaşık 6 dakikalık bir zaman dilimi de oldu. Bu sırada neler döndüğü ise, henüz netleşmiş değil. Üstelik bütün bu hilelere rağmen yine EVET çıkmıyordu ve halen sayılmamış milyonlarca oy varken, halen bunları saymakta olan çok yüksek sayıda görevlinin şok geçirmesine de sebep olarak, zafer ilan ettiler. Hiç utanmadan, milletten ve yargıdan korkmadan bunu yaptılar. 


YSK, geçersiz kılınan oy sayısını yaklaşık 800 bin olarak açıkladı ve neden bu kadar yüksek bir sayı olduğunu da henüz açıklayamadı. 

Sabetayist Yahudi Şahenklerin NTV'sine, Siyonizmin Doğan grubu ortaklığı üzerinden çalıştırdığı CNN Türk'e, 'Alo Fatih' ile anılan ve sahibi yine Sabetaycı Yahudi olan Haber Türk'e, ayrıca gerçek sahibi, IŞİD ile ortaklığı bile somut şekilde ispat edilmiş olan BOP eşbaşkanı Erdoğan ve ailesi olan çok sayıda TV kanalı ve gazete denilen paçavraya itibar etmeyin. Bu referandumdan bütün hilelere rağmen HAYIR sonucu çıktı. Öylesine şaibeli ki, o kadar çok usulsüzlük yapıldı ki, her şeye rağmen HAYIR da çıksa tekrarlanmalı ama önce bu kadar açıkça suç işleyen Erdoğan başta olmak üzere bütün yardım ve yataklık eden herkes tutuklu yargılanmalı. Zaten hukuki dokunulmazlığı yok. Üniversite diplomasından sonra lise diploması bile sahte çıktı. 

Türkiye'de hiç kimse, hiçbir parti,
- Masonların onayı olmadan
- İçimizdeki İsrail'in onayı olmadan
- İçimizdeki Ermenistan'ın onayı olmadan
- dünyadaki Siyonistlerin onayı olmadan,

böyle kolayca rejim değiştiremez.

Böyle açıkça, göstere göstere hileler yaparak referandum kazanamaz(!). Sonrasında da hiçbir sorun yokmuş gibi yoluna bakamaz. Bu güç odaklarının, İsrail'in, ABD'nin, AB'nin, hiç kimsenin bu tezgahlardan, bu skandallardan, bu kadroya bu yetkilerin verilmesinden yana gerçekte bir rahatsızlığı yok. Çünkü 1 Mart tezkeresinden bu yana sıkıntısını çektikleri çok şeyi istedikleri ayara getirmiş oluyorlar ve Suriye üzerinden patlak vermiş 3. dünya savaşında, BOP eşbaşkanının diktatörlüğü altında, ordumuzu/milletimizi son damla terine ve kanına kadar tepe tepe kullanacaklar. 

Başkanlık CIA projesi... Gizli Ermeni Kılıçdaroğlu da, gizli Ermeni Bahçeli de, daha şu anda sahnede olan yüzlerce isim de "onların" adamı...

Neye itiraz edecekseniz, nasıl mücadele edecekseniz, bunları kabullenip de edin. Boşa kürek çekmeyin. Çünkü bu sefer HER ŞEYİNİZİ, vatan, devlet, onur, hak, hukuk, can, namus, evlat dahil her şeyinizi kaybedeceksiniz. 

Burada anlatılanlar size gerçek dışı geldiyse, ilgili iddianın yanına 'Mehmet Fahri Sertkaya' yazıp aratın, ispatları ile hazırlanmış çok yüksek sayıda yayınları bulacaksınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...