19 Nisan 2017 Çarşamba

İyice çuvalladılar, halkın hak aramasına, göz altılarla mani olmak istiyorlar. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, akp'nin gerçek yüzü, yskakp'nin gerçek yüzü, cia, mossad, siyonistler, bop projesi, ruslar, referandum, mühürsüz oy,

İYİCE ÇUVALLADILAR

"Açıklanan referandum sonuçlarının meşru olmadığına ilişkin propaganda yapmak" diye bir suç uydurmak zorunda kalmışlar, seçmece birkaç kişiye operasyon yapıp, göz altına alarak, hakkını arayan on milyonlarca kişiye göz dağı vermeye kalkmışlar.

Ne kadar haksız ve hukuksuz oldukları, tek bu davranışlarından bile belli. Madem haklılar, madem kazandılar, sıcağı sıcağına bir daha gitsinler referanduma ve sözde zaferlerini perçinlesinler? Nedir bu korku, bu hukuksuzluk, bu keyfilik, bu zorbalık, bu despotizm?

Kim bunlar yahu? Bu, devletin başına sızmış organize suç, terör ve ihanet örgütüne, CIA ve MOSSAD'dan, yani Siyonizmden başka, bu sözde gücü veren başka kim, kimler var? Ruslar da mı bu defa yanlış taraftalar?

Dünyadan hiçbir lider arayıp tebrik edememiş. Kendileri gibi BOP'un yani Büyük İsrail Devleti projesinin kuklası Katar ve Suudi Amerika'nın başındaki kuklaları lider sayıp haber yapmak zorunda kalmışlar...

Takılmayın keyfi uygulamalara, şımarık, alaycı hatta dalga geçen çıkışlarına ve kamuoyunu yönlendirmeye yönelik haberlere... Çuvalladılar ve en kısa sürede birikmiş bütün suçları ile birlikte, bu yaptıklarından da yargılanacaklar. Tam kadro halinde, emir eri yaptıkları gazeteciler, televizyon programcıları, bunların patronları, savcılar ve hakimlere kadar tam kadro halinde yargılanacaklar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...