17 Nisan 2017 Pazartesi

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP'den istifa etti. | Akademi Dergisi

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, ülkü ocakları, gizli ermeniler, mit, cia, mhp, referandum, evet, hayır, müsavat dervişoğlu, akp'nin gerçek yüzü, devlet bahçeli,

İSTİFA ETTİ

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Dervişoğlu, gizli Ermeni ve aynı zamanda MİT/CIA ortak casusu, AKPKK'nin de asıl kurucularından olan Bahçeli'nin kazık çaktığı MHP'den istifa etti.

'HEDEF VE ÜLKÜLERİMİZE HİZMET ETTİĞİNE İNANMADIĞIM BİR SİYASİ KURUM…'

Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin anayasa değişikliği referandumunda 'Evet'i savunması nedeniyle partisiyle bağlarını koparma kararı aldığını ifade etti.

İstifasını Twitter hesabından duyuran Dervişoğlu, şunları söyledi: 

➥ "Hedef ve ülkülerimize hizmet ettiğine artık inanmadığım bir siyasi kurumla birlikte anılmayı anlamlı bulmadığımdan, çocukluğum dahil bütün bir ömrü içinde geçirdiğim ve geçmişte mensubu olmakla şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ediyorum. Gereğini bilgilerinize sunarım."

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve MHP'nin eski İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP'den istifa etti. İşte bazı paylaşımları.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...