18 Nisan 2017 Salı

Halk oylamasında 'evet' nasıl kazanıldı? | Akademi Dergisi

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, referandum, evet, hayır, mühürsüz zarf, ysk, 16 nisan, agit, gerçek yüzü, yskakp'nin gerçek yüzü,

HALK OYLAMASINDA 'EVET' NASIL KAZANDI?

Referandum sonuçları tartışılmaya devam ederken ortaya çıkan görüntüler ve sonuçlar referandumun gündemine değiştirecek.

Türkiye 16 Nisan referandumunu tartışmaya devam ediyor. "Evet" cephesi sandıklardan resmi sonuçlar gelmeden balkon konuşması yaparken, "Hayır" cephesi ise YSK'nın kararını protesto etti ve sandıklarda usulsüzlük olduğunu vurguladı.

YSK'nın aldığı "mühürsüz zarf" kararı AGİT'in raporuna da girdi. Sosyal medyada ise sandıklarda yaşananlara dair görüntüler paylaşılıyor.

KELEŞLE SANDIK BAŞINDA

Paylaşılan bir görüntüde Muş'ta yaşayan Rıdvan Işık isimli şahıs elinde tüfekle içeride sandık bulunan sınıfın önünde bekliyor. Facebook hesabından tüfekli fotoğrafını paylaşan Işık "Dağdibi oy sandığımda 305 oy var 305 oy da evet Allah'ın izniyle. Tüm Türkiye'ye hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...