11 Ağustos 2012 Cumartesi

HİÇ KUSURUMA BAKMA TAYYİP AMA Birisi diğerini vuracaksa inan Suriye Türkiye'yi vurmalı

HİÇ KUSURUMA BAKMA TAYYİP AMA Birisi diğerini vuracaksa inan Suriye Türkiye'yi vurmalı
HİÇ KUSURUMA BAKMA TAYYİP AMA Birisi diğerini vuracaksa inan Suriye Türkiye'yi vurmalı
HİÇ KUSURUMA BAKMA TAYYİP AMA Birisi diğerini vuracaksa inan Suriye Türkiye'yi vurmalı...

Çünkü bu olayları bu hale getiren tamamen ABD ve israil'in emir komutasına girmiş olan Türkiye ve MİT'tir. Bunu bütün dünya biliyor ve basınında konuşuyor/tartışıyor.

Suriye'den önce Libya ve Mısır'ı karıştıranlar ve bu ülkelerin tamamen Siyonizm kontrolüne girmesini sağlayanların tamamına yakını da ülkemi
zde eğitildiler. Suriye'yi karıştıranlar da aynı...

Bakın, gizlemeye gerek görmeden eli kanlı el kaide teröristlerini ambulanslarımız ile alıp getiriyoruz, tedavi edip geri götürüyoruz. Açtığımız kamplarda İsrail'li subaylar, İngiliz SAT komandoları ve TSK subayları bu paralı katillere çok kaliteli eğitim veriyorlar. Yetmiyor bir de aylık ödenek, en kalite gıcır gıcır silahlar, sınırsız mermi, mühimmat da tarafımızdan veriliyor. Heriflerin/muhalif denilen teröristlerin çatışma videolarını seyrettim de hiç mermiye acımıyorlar. Dayanıyorlar sonuna kadar. Ne bol imkanları var. Hayret! Zaten o kadar imkanları var ki koskoca bir devletin tecrübeli ordusunu karşılarına alabiliyorlar. Sence bunlara bu moral motivasyonu kimler veriyorlar?

Sonra 70 üst düzey subayımız ölü ve diri olarak Suriye hükümetince ele geçirildi. Bazılarının kimlikleri de ilan edildi. Ne işi var Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin resmi kimlikli ve vazifeli asker ve memurlarının özgür bir ülkenin içinde? Suriye bunu sana yapsaydı sen ne yapardın?

Şimdi tutmuş diyorsun ki, "Ülkemizdeki terör örgütüne destek veren düşman ülkelere haddini bildireceğiz."

İyi de birader!

Sen adamların ülkelerindeki ABD-İsrail-Suud-Fransız-İngiliz kontrolündeki terör örgütüne(el Kaide'ye) bunca açıktan destek verirsen onların ne yapmasını bekliyorsun? Sonra sen PKK'yı neden vuruyorsun? Devletinin otoritesini hiçe sayıp isyan ettikleri ve ülkeni bölmek istedikleri için değil mi? Peki sence ESAD niçin vuruyor, Suudi, Katar, Ürdün, Libya ve diğer ülkelerden para ile toplanıp getirilen yabancı el kaide teröristlerini? O teröristlerin kaçı Suriye vatandaşı?

Bak şimdi, birisi birisini vuracaksa Suriye bizi vurmalı. Ne hale soktuk adamları. Kaç kere savaş suçu işledik/işliyoruz. Ve sen, ne hale soktun bizi. Sen şimdi devrilsen bile Türkiye'yi bu hain tuzakların içinden çıkarmak mümkün gözükmüyor. Gazan mübarek(!) olsun. İsviçre'deki banka hesapların daha çok dolsun... Bakalım o paralar, seni hak ettiğin sondan, yağlı ilmekten kurtarabilecek mi?

İşte Kissenger ağzı ile söylemiş, Ortadoğu nun yarısı İsrail in olacak diye.. Bütün bu şartlar dahilinde senin sergilediğin hareketleri sergileyebilmenin tek adı ihanettir. Hain er veya geç ipe çekilir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...