12 Ağustos 2012 Pazar

Bir Mücahidin yapmaması gereken her ne varsa yapıyorlar. İşte, bize mücahid diye yutturulmak istenilen el Kaide'nin, Suriye'ye gönderdiği terörisler (Video)

Suriye'deki el Kaide terör örgütü mensuplarının vahşeti
Suriye'deki el Kaide terör örgütü mensuplarının vahşeti

Bunlar sırf Allah rızası için, nizam-ı alem için, adalet için savaşıp öldürmüyorlar. Bunlar taassupla, benlikle, gururla, şeytani hislerle ve kuralsızca öldürüyorlar. İslam'ın savaş hukukunun hemen hiç bir kuralına riayet etmiyorlar. Zaten bu kuralları-kanunları doğru düzgün bilenleri bile yok aralarında...
Savaşın bile bir hukuku vardır. Bu hukukun dışına çıkıldığında savaş adı ile sergilenenler aslında tam bir vahşettir. Katliamdır. Ve, verilen mücadele meşruiyetini kaybetmiştir.

el Kaide bir terör örgütüdür. CIA tarafından kurulmuş ve kontrol edilmiştir. Hala daha da kontrol edilmektedir. Bunu ispat eden belki binlerce yayın yapılmıştır dünya medyasında. Afganistan sırf el kaide bahanesi ile vurulmuş ve işgal edilmişken ve hala daha işgal altındayken, bu gün ABD el kaide ile müttefik olarak, el kaide de ABD ile müttefik olarak ESAD diktatörüne karşı mücadele vermektedir. Bu yaşanan, iki tarafın da samimi olmadıklarının tek başına ispatıdır. el Kaide ve CIA bağlantısı ve Usame bin ladin'in de CIA ajanı olması ile alakalı bilgiler için buraya tıklayınız. İzleyeceğiniz görüntüler yetişkin olmayanlar için uygun değildir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...