6 Ağustos 2012 Pazartesi

Zirai Donatım deposu terörist cephaneliği oldu

Suriye sorunu; Zirai Donatım deposu terörist cephaneliği oldu
Suriye sorunu; Zirai Donatım deposu terörist cephaneliği oldu
Hatay’da bulunan bazı kamplarda ve kent merkezlerinde barındırılan teröristler, her gün sınırdan geçirilerek Suriye topraklarında devlete karşı eylemelere gönderiliyor.

Bulundukları evlerden ya da kamplardan akşamüzeri, parası devlet tarafından ödenen minibüs ve kamyonlarla alınarak, sınır köylerindeki karargâh olarak kullanılan alanlara götürülüyor ve arkasından silahlandırılarak Suriye’ye sokuluyorlar.

Bu katillere sağlanan silahlar önce Reyhanlı İlçesi’nde Kırıkhan yolu üzerinde bulunan ve lojistik merkez haline dönüştürülen eski Zirai donatım kurumu deposundan, kamyonlar ve minibüslerle sınır köylerine taşınıyor. Bölgeye gelen silahlar, bu depoda tanzim edilerek ayrıştırılıyor. Ardından eylem alanlarına ve gruplarına göre, gizlice sınır köylerinde oluşturulan karargâh evlere taşınıyor. Bu evlerde bulunan ve İngilizce konuşan kişiler, aynı zaman köye taşınan eylem-katliam gruplarına bu silahları dağıtarak, sınırdan geçişleri sağlıyor.

AMBULANSLAR BEKLETİLİYOR

Bu silahlarla Suriye topraklarına geçen gruplar daha önce belirlenen çatışma bölgelerine ya da yeni katliam alanlarına yöneliyorlar. Sabaha kadar süren saldırı ve çatışmalar sonrasında sabaha karşı geri dönüşler başlıyor. Yaralılar için ambulans bekletiliyor. Dönenler yine aynı araçlarla alındıkları evlere ya da kamplara yeniden taşınıyorlar.

ÖMER ÖDEMİŞ/ HATAY
YURT GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...